Description slide 1 Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4

 2008-ban is nyolc héten keresztül tartott a Velencei-tavi Nyári Játékok, ebben az évben péntektől vasárnapig, még mindig road show jelleggel végiglátogatva a kistérség nyolc települését.

 

Zsédenyi Adrienn, Gáspár Laci, Szikora Róbert és az R-GO Gidák, Szinetár Dóra és Berecki Zoltán, Fenyő Miklós, Korda György és Balázs Klári, Marót Viki és a Nova Kultur, a Pa-dö-dő, a Groovehouse, a Fiesta, Emilio, a Bon-bon, a Dolly Roll, a Desperado, Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek, az Irigy Hónaljmirigy, Zoltán Erika, Lola, Tóth Vera, Márió, Tóth Gabi, Csepregi Éva, Mága Zoltán és az Angyalok, a Hip-Hop Boyz, LL Junior lépett fel, a teljesség igényessége nélkül megtéve a felsorolást.

 

A Magyar Honvédség zenei előadásokkal, kézi- és fegyveres harc bemutatókkal, kiállításokkal ebben az évben is végig kísérte a fesztivált, csakúgy, mint a Közép – Dunántúli idegenforgalmi régió marketing igazgatósága a Vízek Éve program kiállításával

 

A fesztivál alapító programjai közül ebben az évben is volt Mikka Makka Játszóház (képességfejlesztő programok kisgyermekeknek), a Kreatív Művészeti Műhely Péter Ágnes szobrászművésszel (képzőművészeti alkotóműhely), valamint a DJ Smash disco őrületek.

 

Vasárnaponként a Velencei – tó Party – Együtt a család program részeként gyermek matiné előadásokat, családi vetélkedőket bonyolítottunk le.

 

Kiváló szórakozást kínált a II. Vőfély Találkozó – Sárközi Lakodalmas Pákozdon, néptánc és népzenei bemutatóval, a hagyományos Nadapi Sváb Bál, az akkor tíz éves Napraforgó Mazsorett Csoport show-műsora, a Szent Benedictus Borlovagrend programja és kóstoltatása, az Iglice Népdalkör és a Kacagány Citerazenekar közös hagyományőrző zenei produkciója.

 

Partnereinknek

Elérhetőségeink

Monday the 10th. Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft. 2481 Velence, Kis köz 6. Tel: 22/589-330 e-mail: info@vnyarijatekok.hu.