Description slide 1 Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4

 A Velencei – tavi Nyári Játékok az előző évek hagyományaival szakítva 2009-ben már egy helyszínen, a Velencei Vízi Vár Rendezvényparkban került megrendezésre.

 

Fellépőink között Charlie, Keresztes Ildikó, Dobrády Ákos, az Irigy Hónaljmirigy, Dolhai Attila, Fenyő Miklós, Oláh Ibolya, Zsédenyi Adrienn, a Dolly Roll, Király Viktor, Szikora Róbert és az R-GO Gidák, Mága Zoltán és az Angyalok, Csepregi Éva, Tóth Vera, Korda György és Balázs Klári, Marót Viki és a Nova Kultur, Zoltán Erika, Feke Pál és Fejes Szandra, a Crystal, a Pa-dö-dő, Vincze Lilla, a Bon-Bon, a Groovehouse, Lola, Emilio, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta…szerepeltek

 

Ahogy az elmúlt három évadban, ennek az esztendőnek a nyolc hetében is a térség települései kitettek önmagukért és több száz hagyományőrző produkciót, könnyűzenei programot, amatőr táncelőadást társítottak a fesztiválhoz.

 

A fesztivál alapító programjai közül ebben az évben is volt Mikka Makka Játszóház (képességfejlesztő programok kisgyermekeknek), a Kreatív Művészeti Műhely Péter Ágnes szobrászművésszel (képzőművészeti alkotóműhely), valamint a DJ Smash disco őrületek.

 

A Magyar Honvédség zenei előadásokkal, kézi- és fegyveres harc bemutatókkal, kiállításokkal ebben az évben is végig kísérte a fesztivált, csakúgy, mint a Közép – Dunántúli idegenforgalmi régió marketing igazgatósága a régió turisztikai programjainak, szolgáltatóinak ajánlójával.

 

Partnereinknek

Elérhetőségeink

Monday the 10th. Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft. 2481 Velence, Kis köz 6. Tel: 22/589-330 e-mail: info@vnyarijatekok.hu.