Description slide 1 Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4

 2010-ben Szezonnyitó Térségajánló fesztiválként három programnappal került megrendezésre az V. Velencei – tavi Nyári Játékok. A program a céljait és szellemiségét megtartotta, de az előző évek nyolc hetes „menete” után ebben az évben – a szervezők más szakmai elképzelései és finanszírozási nehézségek miatt – egy hosszú hétvégére rövidült. Csakúgy, mint a korábbi négy évad több ezer programja ez a produkció is térítésmentes volt a közönség részére.

 

Fellépőink között üdvözölhettük a Cozombolist egy fergeteges élő koncerttel, Beleznay Endrét, Nagy Adriennt, a Unique együttest, Zoltán Erikát, a JAM zenekart, Farkasházy Rékát, az Árkádia zenekart.

 

A fesztivál alapító programjai közül ebben az évben is volt Mikka Makka Játszóház (képességfejlesztő programok kisgyermekeknek), a Kreatív Művészeti Műhely Péter Ágnes szobrászművésszel (képzőművészeti alkotóműhely), valamint a DJ Smash disco őrületek.

 

A programok között szerepelt a Velencei – tavi Térségfejlesztő Egyesület (helyi Leader csoport) kiállítása, valamint Mészáros András természetfotós kiállítása

 

Partnereinknek

Elérhetőségeink

Monday the 10th. Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft. 2481 Velence, Kis köz 6. Tel: 22/589-330 e-mail: info@vnyarijatekok.hu.