Description slide 1 Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4

 GOMI Rendezvényszervező Iroda

 

A GOMI Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. Több mint tíz éves működése során cégünk üzleti konferenciák, továbbképzések, céges rendezvények, termékbemutatók, partik, fogadások, fesztiválok, esküvők, családi napok, sport napok, workshop-ok... teljes körű lebonyolítását végezte.

 

Büszkén állíthatjuk, hogy partnerkörünk szélesre nőtte ki magát. Az elmúlt évek folyamán magánszemélyek és multinacionális cégek számtalan, sokszínű, esetenként több ezer fős rendezvényeit szerveztük meg.

 

A megszerzett tapasztalatoknak, valamint szakmai hozzáértésünknek köszönhetően minőségi szolgáltatást, kreatív megoldásokat kínálunk, nagy hangsúlyt fektetve a rugalmasságra.

 

A rendezvényeink során kialakult szakmai kapcsolatainknak köszönhetően a legkülönlegesebb ötletek kivitelezése sem jelent gondot. Irodánk feladata, hogy a megrendelő igényeit és elképzelését professzionálisan valósítsuk meg.

 

A GOMI sikerességét és hatékonyságát a fejlett eszközein felül az is segíti, hogy lehetőségekben bővelkedő adottságokkal rendelkezik, a színvonalas szervezés mellett minőségi rendezvényhelyszíneket kínál Partnerei részére.

 

 

 

Hotel Juventus

konferenciaszálloda és rekreációs oktatási központ

 

Közvetlenül a Velencei-tó partján, gyönyörű környezetben, a fővárostól egy gondolatnyira helyezkedik el a Hotel Juventus. Az osztályba sorolását tekintve ***+ kategóriába tartozó hotel 41 igényesen berendezett szobával, kitűnő konyhával, színvonalas kiegészítő szolgáltatásokkal várja vendégeit. A szálloda, különtermei, szolgáltatásai, valamint tóparti területe, adottságaiknál fogva bármilyen rendezvény befogadására és lebonyolítására alkalmasak: a Hotel Juventus egy többfunkciós rendezvényhelyszín, mely a rendelkezésre álló eszközökkel, precíz szervezéssel, finom ízekkel, változatos szolgáltatásokkal teremti meg a sikeres rendezvény alapjait.

 

A Hotel Juventus közel tíz éve az ország egyik legnépszerűbb konferencia szállodája. Partnereink elégedettsége négy alappilléren nyugszik: a minőségi szolgáltatáshoz meglévő feltételek és eszközök, színvonalas szállodai szolgáltatás, az üzleti rendezvények menetéhez illeszkedő éttermi szolgáltatás és kitűnő konyha, az élményközpontú szabadidős programlehetőségek és rekreáció.

 

Az ötven legtöbb tréninget megvalósító vállalat HR vezetőjének megítélése alapján a Hotel Juventus Aranycsillag Díj érdemes tréninghelyszín, mely mértékadó referenciákkal rendelkezik az állami és üzleti szektor tekintetében egyaránt.

 

 

 

Partnereinknek

Elérhetőségeink

Monday the 10th. Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft. 2481 Velence, Kis köz 6. Tel: 22/589-330 e-mail: info@vnyarijatekok.hu.